top of page

Välkommen till min värld som bröllopsfotograf..
....men också en värld full av bröllopsinspiration, husbygge, loppis & massor med andra roliga tips & trix. Häng med, det blir en kul resa!Hej & välkommen till min lilla hörna här på internet. Mitt namn är Fannie, jag har än så länge hunnit göra 27 varv runt jorden. Uppvuxen i mindre ort i Västerbotten men fann sedan kärleken & har nu kallat Umeå mitt hem i 5 år.

(Vi firar faktiskt 5 år på lördag, woho grattis till mig & V.)

Fannie sitter på café och tittar ut över vimlet av gäster. Hon håller en kall chailatte i handen & har sin dator & kamera framför sig på bordet.

Varför jag är bröllopsfotograf.

Här på bloggen kommer jag att dela med mig av massor med tips & trix till er som planerar bröllop. Här kommer du att kunna hitta inspiration på allt från lokaler, kläder, till dekorationer & moodboards.


Jag jobbar som bröllopsfotograf för att jag brinner för att skapa minnesvärda historier, fånga kärlek i alla dess former med min kamera. För mig handlar det inte bara vackra bilder, det är en hel historia. Sedan älskar jag att stärka kvinnans position & självkänsla.

Resor & att upptäcka nya platser ligger mig också varmt om hjärtat, precis som att umgås med vänner, inredning, mysiga caféer, matlagning, naturen, loppisar & gammal arkitektur. Jag garanterar dig att det kommer att komma inslag av dessa saker också, jag gillar ju att hålla det rätt personligt.

Flygfoto på ett hus under byggnadsprocessen.

Nästan 1år gammal bild. Blir kul att uppdatera med nyare bilder på huset så småningom.


Vad vi gör just nu.

Just nu befinner jag mig mitt i livets mest spännande kapitel. Tillsammans med min andra hälft bygger vi vårt drömhus i lösvirke & vi längtar ivrigt efter att få flytta in & börja inreda – det kommer bli så fantastiskt!

Samtidigt försöker jag njuta av de små sakerna i vardagen.


Lär känna mina smaklökar.

Jag uppskattar mysiga middagar med nära & kära, djupa samtal med likasinnade samt egenvård & egentid. När det kommer till mat älskar jag en god pizza på Guilty Pleasure eller kycklingpasta på Basta urban Italia som nyligen öppnat här i Umeå.


Jag är svag för chailatte (finns det något godare?), fina muggar & gammalt porslin.

En flicka håller i en kamera i ena handen & går över en sommaräng. Hon bär en gul långklänning i chiffong.

Jag ser fram emot att dela med mig av mina upplevelser, tankar & massor med inspiration här på bloggen. Hoppas du ska trivas & finna inspirationen du söker.


Vi ses snart igen! Kram Fannie

0 kommentarer

Comments


logga transparant (Instagram-inlägg (Fyrkantig)).png
bottom of page